Olsen - colectia de vara



Noua colectie de vara Olsen defineste o noua atitudine, asa cum ne-a obisnuit la fiecare colectie a sa. Astfel, lejeritatea si relaxarea sunt noile "must-have" ale acestui sezon. Inspirata de stilul hippie relaxat si cu influente traditionale, colectia propusa de Olsen pentru zilele arzatoare de vara este un manifest pentru lejeritate si confort. Culori vibrante: albastru –ciel, galben –lamaie si cyclam, si nuante calde: caramel, alb, nisipiu sau gri, se imbina in tinute care emana o atitudine pozitiva, plina de prospetime.

Colectia iti propune topuri cat mai simple, fuste din denim cu volane, tunici si topuri crosetate. Detaliile exotice si broderiile cu margele sunt cele care definesc stilul femeii degajate, relaxate. Formele sunt supradimensionate si suprapuse, iar desenele neglijente din imprimeuri te fac sa te gandesti la cele mai indepartate si exotice locatii pentru vacanta.

Brandul german Olsen a fost infiintat in anul 1901, de-a lungul timpului reusind sa isi creeze un nume suficient de puternic pentru a putea fi recunoscut in mai mult de 53 de tari din intreaga lume. Brandul vinde 6 colectii anual care contin haine si tinute diferite, de la topuri, fuste, pantaloni, sacouri, rochii pana la accesorii: genti, curele si esarfe.

In Romania colectiile Olsen se vand in Bucuresti Mall. 

No comments: