Moda de clubModa se face si se poarta in functie de mai multe criterii care sunt de spatiu, de timp, de materiale si de personalitate. Toate acestea coexista si fac din moda ceva pertinent, chiar daca perisabil. Privim lumea din jurul nostru, felul cum stie sa comunice verbal si vestimentar si trebuie sa recunoastem ca, in ciuda unor povesti auzite din popor, haina este cea care te vinde la prima vedere. Asa ca, indiferent de situatie, trebuie sa stii cum sa te faci remarcata printr-o tinuta adecvata stilului tau si momentului in care iti incolacesti in jurul gatului siragul de perle lasat mostenire de strabunica ta.

Unde ne petrecem cel mai mult timp din timpul nostru? Acasa, la serviciu, pe strada, in cafenele, biblioteci, cinema-uri, cluburi? Stim cum sa ne imbracam indiferent de ocazie? Iata intrebarea pe care o pun eu astazi, intrebare la care nu pot sa dau un raspuns exact, dar care a inceput incet dar sigur si la noi in tara sa capete o forma conturata spre DA.

Am vazut ca strada este podiumul cel mai lung si cel mai important, dar sa nu le uitam pe celalalte la care ajungem mergand pe el. De exemplu, sa nu uitam ca si atunci cand mergi sa te deconectezi prin dans sau pur si simplu sa bei un cocktail super colorat intr-un club trebuie sa stii cum sa te etalezi. Si cred ca se poate vorbi astazi la fel de bine si despre moda de club, moda care iti permite sa abordezi tinute mult mai indraznete decat cele de strada. Chic, retro, funky, vintage, hippie, sexy, toate sunt categorii de tinute pe care poti sa le adopti intr-o noapte tumultoasa de club.

Multumesc
tilllate!No comments: