Noua imagine a brandului MANGOScarlet Johansson va fi noua imagine a brandului spaniol Mango incepand cu noul sezon  toamna-iarna 2009. Actrita americana a fost selectata de catre marea producatoare de haine pentru frumusetea sa dar si pentru personalitatea extraodinara. Ea reprezinta un icon al femeilor cu ideauluri, independente si cosmpolite, asa cum este femeia imbracata de Mango. O femeie care adopta o tinuta sexy si eleganta, dar in acelasi timp tinereasca si plina de viata si culoare.

Scarlet Johansson, nascuta in anul 1984 devine celebra datorita filmului The Horse Wisperer, dupa care urmeaza alte performante care o fac din ce in ce mai cunoscuta si aclamata.

Cu aceasta colaborare, Scarlet ii ia locul predecesoarei sale, Penelope Cruz, care a reprezentat Mango prin imaginea sa timp de patru sezoane. Milla Jovovich, Lizzy Jagger, Karolina Kurkova, Naomi Campbell, Eva Herzigova, InĂ©s Sastre, Claudia Schiffer, Christy Turlington si Diane Kruger sunt nume de pe lista modelelor care au fost in trecut in diferite campanii, imagini ale faimosului brand.

No comments: