Targuri fashion pentru copilul din tine


Cu siguranta nu o singura data ai trecut pe langa magazine de copii, unde, in vitrinele mari si frumos aranjate, ai putut vedea niste poze imense, cu copii, modele si imagini ale brandurilor respective. Un singur lucru este clar: copiii din ziua de astazi s-au emancipat mult mai repede decat am facut-o noi si au dezvoltat o latura pe care am descoperit-o abia dupa varsta de 16-17 ani. Multi copii astazi sunt preocupati de pictorialele la care trebuie sa participe, de prezentarile pe catwalk sau aparitiile in clipurile publicitare, ceea ce ii face foarte diferiti de felul in care noi am crescut. Moda pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 12 ani nu mai este de ceva vreme un subiect tabu, avand in vedere schimbarile care s-au produs si in materie de retail. Aceasta ramura a industriei de moda a aparut si odata cu targurile dedicate in exclusivitate celor mici.
Sa nu credeti insa ca daca vorbim despre haine mai mici si preturile sunt la fel. La targul cu haine de lux, care s-a desfasurat la inceputul anului acesta in Florenta, au fost prezentate haine aflate sub semnatura unor designeri celebri precum Moschino, Armani, Cavalli, Guess, La perla si multi altii, care depaseau chiar si sume de mii de euro.

Si pentru ca putem discuta categoric despre o tendinta impusa de Cleopatra Stratan in randul fetitelor de varsta ei, haideti sa vorbim putin despre adevaratele tendinte in moda pentru copii impuse de marii creatori ai momentului. Culorile trebuie sa fie neaparat dintre cele mai vii si mai puternice (albastru, verde, roz, galben) in combinatie cu materiale fluide, accesorizate cu pantofi, gentute si coliere colorate, in ton cu vara.
Si pentru ca traim o epoca a vitezei, in care nu mai avem timp nici macar sa mergem la cumparaturi, va recomand cateva site-uri de unde puteti sa cumprarati hainute on-line pentru copiii d-voastra sau de unde va puteti inspira in alegerea lor , site-uri atat din Romania, cat si din strainatate. Cumparaturi placute!

No comments: