STILUL, UN “MUST HAVE” AL TUTUROR TIMPURILOR
Moda este una dintre placerile pe care nimeni si nimic nu le poate fura unei femei. Care dintre noi nu s-a imaginat macar o singura data pe celebrul covor rosu, imbracata intr-o tinuta din ultima colectie Oscar de la Renta, la brat cu unul dintre cei mai in voga barbati ai momentului? Ca doar “a fi la moda” nu inseamna numai a purta hainele care sunt “exportate” direct de pe podiumul London Fashion Week. Inseamna sa stii sa citesti ultimele aparitii in materie de carti, ultimele reviste aparute la chioscurile de ziare, sa vizitezi zilnic site-uri cu si despre moda, sa ai ultimul gadget aparut pe piata, sa fii eco si lista poate continua mult timp de acum inainte.

Toate acestea dau nastere insa unei intrebare care, dupa parerea mea, vine ca o completare la cele spuse mai sus. Poti fi la moda fara a avea stil? Raspunsul cred ca este unul evident. Nimeni nu poate doar sa copieze o anumita fotografie dintr-un pictorial, punand piesa langa piesa si crezand ca astfel e in tendinte. Fiecare persoana trebuie sa aiba un stil propriu, in fuctie de care sa-si adapteze ultimele colectii vazute direct la fata locului sau pur si simplu in reviste sau pe calea on-line. Stilul este cel care iti ofera personalitate, acel ceva pe care orice femeie puternica si dornica de reusita, trebuie sa il detina ca pe un atu, ca pe o arma. O definitie a stilului spunea ca acesta se schimba in functie de tendinte, in functie de creatiile de moda, de colectii. Ei bine, cred ca aceasta defintie nu este in totalitate adevarata. Stilul tau este cel pe care il simti in permanenta, care te face sa stai confortabil in propriul corp acoperit de haine frumoase, care te face sa zambesti si sa fii increzatoare in tine.

Acum o sa ma intrebi probabil „Pai si daca stilul pe care eu il consider ca fiind al meu nu este cel care ma avantajeaza, nu este cel care ma reprezinta?” Din fericire, pentru acest lucru exista oameni specializati, care te pot sfatui de la cele mai mici amanunte (in care parte a capului sa iti aranjezi cararea pentru a arata cel mai bine) pana la cele mai detaliate, cum ar fi, ce culoare ti se potriveste, ce materiale, ce lungime de fusta, ce parfum te scoate cel mai mult in evidenta, etc. sau daca nu iti permiti pe cineva care sa te consilieze, atunci nu ezita sa citesti cat mai multe articole si sa vizitezi cat mai multe site-uri, unde cu siguranta vei descoperi o multitudine de trucuri si de lectii de stil.

Dar nu uita te rog, ca cel mai important truc este sa ai propriul stil cu care arati lumii si tie cat de bine te imbraci.

No comments: