Costume de baie cu atitudineEste binecunoscut faptul ca o adevarata fashionista va avea in garderoba sa in orice anotimp, pentru orice moment haine si accesorii la moda, alese in conformitate cu ultimele tendinte impuse la prezentarile de moda ale marilor designeri. Mai este adevarat faptul ca, daca stii cum sa combini culori si tesaturi si daca stii cum sa porti o anumita tinuta cu atitudine, atunci mai mult de jumatate din indatorirea ta ca impatimita a modei, este ca si rezolvata.

In ceea ce priveste costumele de baie cred ca in momentul alegerii trebuie sa tii cont, in primul rand de corpul pe care il detii si pe care nu il poti schimba prea usor si de-abia pe urma, de faptul ca modelul costumului este sau nu din ultima colectie prezentata pe marile podiumuri internationale.
Avand in vedere ca  este vara si ca la mare orice culoare iti face si mai mult bronzul sa iasa in evidenta, ei bine atunci, iti propun aici cateva modele de costume de baie pe care cu siguranta vei vrea sa le pui in geanta ta de voiaj. Have fun!
                 

No comments: