INSPIRED 2009

Lucrare Ana Laura Ciobanu - 2008


Concursul de idei INSPIRED, aflat la cea de-a treia editie, ne inspira parca de la primul contact cu numele sau. Acesta se adreseaza tinerilor aspiranti care doresc sa inceapa o cariera intr-unul din urmatoarele domenii: fotografie de moda, arhitectura, dramaturgie, design grafic, vestimentar sau design de accesorii. Temele pentru fiecare sectiune in parte se gasesc pe site-ul mai sus specificat, iar dintre premiile oferite celor castigatori se vor afla stagii de practica, burse de formare la companii recunoscute care sa ii indrume in dezvoltarea profesionala.
Prezentarea concursului va avea loc in marile centre universitare din tara, Bucuresti, Iasi, Cluj, Oradea, Timisoara, Arad si Sibiu si are ca target atat studentii cat si absolventii de cursuri universitare. Inscrierile se fac intre 1 octombrie si 20 noiembrie 2009.

Pentru cei interesati de design vestimentar cele doua teme pe baza carora se va crea sunt SLOW LIFE / SLOW FASHION si METAMORFOZA LUXULUI IN CONDITII DE RECESIUNEM iar pentru cei pasionati de accesorii temele sunt MOBILITY si PARADOX.

Din juriu vor face parte nume precum Ovidiu Buta, Kristina Dragomir, Adrian Oianu, Stephan Pelger, Mihaela Glavan si multi altii. Lucrarile vor fi noatate de juriu in perioada 20 noiembrie si 27 noiembrie 2009 iar evenimentul de premiere va avea loc pe data de 4 decembrie 2009 The Ark, Bucuresti.

No comments: