Feminitate si stil: Geanta Calvet


Despre Marcela Calvet nu s-a auzit atat de mult vorbindu-se ca despre Hermes. Insa cu siguranta ar trebui. Atelierul Calvet din Buenos Aires produce genti de lux, lucrate toate de mana, cu cele mai fine cusaturi, care cer un inalt nivel de experienta si arta. Unele critici afirma ca atelierul devine pe zi ce trece unul din numele de top din industria de lux in special deoarece, compania foloseste traditionalele tehnici de "hand-made" si le foloseste cu multa maiestrie.

In deceniile anterioare gentile erau lucrate de mana, modelele erau unice. Tocmai de aceea Marcela Calvet a incercat sa revina la vechea cusatura si se pare ca nu lipsit de succes. Atentia pentru detaliu este ceea ce evidentiaza gentile Calvet.

Intr-o industrie a modei in care nu multe companii opteaza sa isi fabrice produsele de mana, se poate intelege de ce un larg segment din populatie alege sa poarte gentile lucrate manual. Pentru brandul Calvet, sa ramana exclusiv este ceea ce isi propune. Gentile sale emana eleganta, un sens sofisticat chic si un stil avant-gardist, caracteristici ale "Callot si Calvet".

De mai bine de doua secole, numele Calvet a fost asociat cu arta si moda. Brandul de lux Marcela Calvet desfineste acest lucru, prin insasi deviza acestuia, "Art-A-Porter".No comments: