Bra Fit - Campanie Debenhams


Oamenii de marketing, cei care se afla in spatele oricarui brand, indiferent de domeniul in care activeaza, vor sti intotdeauna cum sa atraga publicul si cum sa il determine sa cumpere produsul. Ei sunt cei care constientizeaza faptul ca fara un public anume, brandul, in general vorbind nu are nici macar un inceput.

Se pare ca cei de la Debenhams stiu foarte bine acest lucru, de aceea au demarat campania Bra Fit, campanie adresata femeilor iubitoare de lenjerie frumoasa. Campania incepe pe data de 12 octombrie si va avea loc in toate magazinele din tara pentru determinarea marimii si formei perfecte la sutien pentru toate femeile care se lasa masurate de specialistii Bra Fit.

Aflata la cea de-a treia editie in Romania, campania din aceasta toamna va dura 2 saptamani si va avea loc in magazinele din Bucuresti, Cluj, Constanta si Oradea. Doamnele si domnisoarele care se lasa masurate de specialistii Bra Fit vor putea alege unul din cele 150 de modele existente in magazinele Debenhams, beneficiind de o reducere de 20%.

Designerii Japer Conran, Julien Macdonald din galeria Designers at Debenhams, alaturi de brandurile de lenjerie intima Floozie by FrostFrench sau Triumph propun pentru acest sezon piese de lenjerie indraznete, inspirate de cultura decadelor trecute.

No comments: