Vine toamna bine-mi pare!

Toata lumea e fericita atunci cand vine vara. Se stie ca sezonul cald este acela in care poti sa te imbraci in toate culorile din lume, in care pielea ta bronzata frumos de Marele Soare poate sa fie un plus de stil la hainele pe care le alegi. In plus e cald, e bine, e veselie si pielea ta respira fericita fiecare firicel de aer.

Schimbarea de anotimp poate sa fie uneori greu de acceptat dar nu trebuie sa fie neparat si una creatoare de sentimente triste. De aceea, ca sa luminam toamna putem sa ne cumparam noi bucatile noastre de soare pe care sa le lipim pe fiecare noua haina cumparata pentru noul sezon toamna-iarna.

Toamna aceasta lasa acasa blugii skiny si pune-ti in evidenta corpul cu ciorapi purtati cu fuste a caror marime o alegi tu, astfel incat sa nu ascunzi prea mult din creativitatea cu care sunt realizati ciorapii in acest an. Zac Posen, Marc Jacobs si Miu Miu sunt doar cateva nume cu stil, care au pus pe simplii si clasicii ciorapi, pietre pretioase, dantele, flori si imprimeuri exotice.
Nu-i asa ca acum toamna parca nu mai pare atat de mohorata?


No comments: