Moda masculina pentru toamna 2009

In anul 2009 trendurile pentru tunsorile barbatesti nu au facut altceva decat sa demonstreze ca tinutele clasice vor face intotdeauna regulile in ceea ce priveste moda masculina. In aceeasi categorie se incadreaza bineinteles si costumele barbatesti care in 2009 au umerii lati, talia ingusta si pantalonii cu taietura cat mai "slims".


Tinutele militaresti au fost mereu un icon al modei pentru barbati in lunile reci. Pentru sezonul toamna-iarna 2009-2010, designeri ca Gareth Pugh, Alexander McQueen, John Galliano si Burberry au modificat si adaptat uniforma de lupta din trecut cu prezentul. Gareth Pugh, avand una dintre cele mai neobisnuite colectii din acest an s-a inspirat din jachetele ofiterilor germani din al Doilea Razboi Mondial pana la costumele din zale purtate pe sub armurille razboinicilor.


In ceea ce priveste accesoriile pentru barbati, acestea sunt intr-un numar mic in comparatie cu cele pentru femei. Brosele sunt totusi unele din accesoriile care se intorc incet incet in zilele modei de astazi. Cele mai populare brose pentru barbati isi au originile din brosele vintage anglo-saxone, britanice si scotiene.

No comments: