De la sport de performanta la Balenciaga

Nascuta pe 13 martie 1987, in Romania, Diana Moldovan nu pare deloc sa se fi nascut sub semnul superstitiei ghinioniste de 13. Fosta handbalista profesionista, aceasta a fost descoperita intr-un club de catre Agentia Yes din Romania si si-a inceput cariera de model in anul 2006. Desi recunoaste ca nu s-ar fi putut imagina niciodata in rolul unui supermodel al podiumurilor internationale, Diana este foarte multumita acum cu ceea ce face.

Diana locuieste la New York si spune ca nu i-a fost deloc greu sa se acomodeze cu noul stil de viata si cu dorul de casa. Cel mai important lucru pentru ea in cariera de modelling este faptul ca poate sa cunoasca multi oameni, sa isi faca prieteni si sa vada locuri pe care nu spera sa le vada vreodata.

Desi cariera ei nu a inceput de foarte mult timp a prezentat pentru cei mai cunoscuti designeri ai momentului cum ar fi Gucci, Prada, Chloe, Louis Vuitton, Belenciaga, Chanel, Nina Ricci, Alberta Feretti si multi altii. Este de asemenea imagine a brandului Bluemarine al lui Michelangelo di Batista.
Diana Moldovan este doar unul dintre modelele din Romania recunoscute pe catwalkurile din New York-Londra-Paris-Milano.






1 comment:

NoFaceFashion said...

cine a descoperit-o a avut un ochi bun! diana m. este extraordinar de expresiva.